UA-91462293-5

Delivery Information

ДОСТАВКА

 

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна до офис на куриерска фирма Econt. За доставка до адрес се начисляват допълнително 2,00 лв. (с ДДС) към крайната цена.


Срокът на доставка е 2 - 7 работни дни.


Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.

 

Цената на доставка за поръчани продуктите на/над стойност от 200 лв. (с ДДС)  е БЕЗПЛАТНА!

 

За поръчки под 200 лв. (с ДДС) ще бъде добавена цена за доставка от 6,00 лв. (с ДДС) за цялата страна.

   


РЕКЛАМАЦИЯ

 

Според Закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право да направи рекламация при следните случаи: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, цвят, цена или с обявената търговска марка.

 

Извън тях, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката.

 

Рекламацията се предявява до седем дни след закупуването на стоката.
 
При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
 
1. Връщане на продукта и възстановяване на заплатената от потребителя сума
 
Електронният магазин smart-mag.eu изплаща сумата (невключваща транспорта) не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която потребителят е направил рекламация, чрез пощенски запис или банков превод (в този случай е необходимо да посочите банка, IBAN, BIC, име на титуляра на сметката).
 
2. Заменяне на стоката с нова
 
Електронният магазин smart-mag.eu заменя стоката в срок от 14 дни от датата на доставка, съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, или възстановява платената сума, ако преждевременно продуктът е изчерпан.
 
Връщането, подмяната на продукта или възстановяването на заплатената от потребителя сума става само ако продуктът или продуктите бъдат върнати в запазена оригинална опаковка и изправно състояние, неизползвани, с оставени на местата им етикети.
В случай на замяна на продукт по желание на клиента, се заплаща пълната такса за куриерска доставка и в двете посоки.
 
3. Замяна на дефектирал продукт/ Гаранция
 

Всички продукти, предлагани от нашия електронен магазин, разполагат с условия за гаранция, съгласно действащото законодателство и търговските политики на производителите.

 

Гаранционна карта

 

В случай, че към поръчката Ви няма приложена гаранционна карта, Вашата фактура или касова бележка играе роля на такава. Ако не пазите фактурата си, може да я изтеглите от профила си. В случай, че нямате потребителски профил, моля да ни изпратите Вашето име и номер на поръчка, за да можем да Ви открием в системата. Всички наши клиенти получават електронна поща с потвърждение на поръчката, откъдето може да вземете номера.

 

Транспортни разходи

 

Транспортните разходи за връщане на дефектирал продукт и изпращане на нов (замяна на дефектния) са за наша сметка. Моля за връщане на продукти да използвате куриерска фирма Econt и да отбележете „за сметка на получателя“.

 

Адрес за връщане на стока:

 

Ризолв БГ ЕООД

ул. Едисон 29, ап. 10

София 1111

България


или по допълнителна уговорка между двете страни.